Zeg het met tekst-audio: ontvang en verspreid luistergedichten van Koen Snyers via WhatsApp

Zeg het met tekst - audio

26 mei 2020 /

Tussen eind maart en eind mei verspreidde Koen Snyers vijf gratis luisterteksten via WhatsApp naar maar liefst 90 aanmelders. Vanaf juli 2020 gaat Zeg het met tekst-audio verder in de vorm van een jaarabonnement.  

Koen geeft tekst en uitleg: “De coronacrisis zette me ertoe aan te zoeken naar een nieuwe manier om mijn teksten bij mensen te brengen, naast bundels op papier, postkaartenlabel Postbus Z en muzikale vertellingen. Voor de gratis luisterteksten tijdens de coronacrisis meldden maar liefst 90 mensen aan. Vanaf juni loopt Zeg het met tekst-audio verder als een jaarabonnement. Als je je abonneert, ontvang je een jaar lang maandelijks een luistertekst via WhatsApp en mag je die als verrassing verder verspreiden naar anderen. Met Zeg het met tekst-audio wil ik niet alleen tekstfragmenten delen maar ook meer en meer experimenteren met de combinatie van tekst met geluid en muzikale sound. De luisterteksten die ik deel via WhatsApp, zullen exclusief voorbehouden zijn voor de abonnees van Zeg het met tekst-audio. Via mijn podcast Zeg het met tekst op Spotify blijf ik luisterteksten delen die gratis te beluisteren zijn.”

//

Zegt het jou wat? Een jaarabonnement op Zeg het met tekst-audio kost 36,00 euro voor 12 luisterteksten. Meld je aan via een WhatsApp-bericht naar Koen via het nummer +32 497 99 87 35 of bestel via het bestelformulier van de webshop. Je ontvangt dan een bericht of e-mail met de betaalrichtlijnen. Na betaling ontvang je een jaar lang maandelijks een luistertekst via WhatsApp.