Op vraag

Koen Snyers

Contacteer Koen Snyers & Zeg het met tekst

info@zeghetmettekst.be /
+32 497 99 87 35

//

Boek Altijd ADEM met de podiumvoorstelling ADEM

Altijd ADEM, dat is het gloednieuwe podiumproject van Koen Snyers aka Zeg het met tekst samen met Jana Schoefs. Met Altijd ADEM willen Koen & Jana ademruimte bieden via voorstellingen met een mix van woord, muziek, zang en klank.
Word je graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal, muziek, zang en klank? Boek Altijd ADEM dan met hun eerste voorstelling ADEM. In deze voorstelling brengt Koen een poëtisch verhaal. Nu eens doen zijn teksten je naar adem happen, dan weer geven ze net heel veel ademruimte, hier en daar ondersteund door de digitale muziek die hij zelf creëerde. Nog meer ademruimte krijg je, wanneer je jezelf helemaal onderdompelt in de ervaring, op die momenten dat Jana de teksten van Koen ondersteunt en afwisselt met haar zang en klanken.

Bij voorkeur te boeken als voorstelling in een intiemere setting op culturele podia of evenementen, tijdens vernissages van exposities, voor zakelijke events, voor privéfeesten, in huiskamers of ‘s zomers in een tuin. Duur van de vertelling: bijna een uur, ook te brengen als één of meerdere uittreksels eruit.

Deze vertelling, die onder meer gebaseerd is op Koens bundel DE ZIN VAN DONDERDAGEN, ging in première op vrijdag 25 september 2020 in de Makelarij in Tongeren, georganiseerd door boekenbar de schildpad. Als er nieuwe speeldata zijn, vind je die terug op de agendapagina.

De voorstelling ADEM is de opvolger van de muzikale vertellingen WIJ ZIJN BREEKBAAR (samen met Sarah Vaesen), IK ZIE MENSEN (samen met Staf Nys aka Gustav Leo) en ONDERWEG NAAR HIER EN LATER (samen met Marjoke Swinnen), waarmee Koen alles samen een 30-tal keer optrad op diverse culturele podia voor in totaal ongeveer 2.000 mensen: in tal van bibliotheken, in meerdere huiskamers, in een aantal cultuurcentra plus op culturele festivals als kunstenfestival Watou en stadsfestival Damme.

//

Jij vraagt, Koen (aka Zeg het met tekst) geeft antwoord op maat

  • Je hebt interesse in een poëtische performance, voordracht of lezing door Koen, met of zonder interview door een moderator? Pols naar de mogelijkheden.
  • Je wenst Koen met woord, muziek, zang en klank op een privéfeest, op een uitvaartplechtigheid, op een zakelijk event, op een cultureel podium of evenement, op een vernissage van een expositie, in je huiskamer of in je tuin? Of in combinatie met andere belevingen, zoals culinair genieten of wandelen in de stad of de natuur? Boek hem dan, al dan niet vergezeld van Sarah Vaesen of Jana Schoefs, voor een voorstelling of performance.
  • Je hebt een poëtisch getinte tekst nodig voor een gelegenheid of een persoon, al dan niet met poëtische performance? Vraag ernaar, Koen schrijft tekst op maat, hij performt indien gewenst met of zonder Sarah Vaesen of Jana Schoefs, met woord, muziek, zang en klank.
  • Je wilt poëtische tekst op papier of op een andere drager voor jezelf, een speciale gelegenheid, je zaak of je klanten? Vanuit zijn label Zeg het met tekst bekijkt Koen wat er mogelijk is.
  • Wil je iemand voor de begeleiding van workshops (ultra)kort verhalend en poëtisch schrijven? Wil je deelnemen aan het aanbod dat Zeghetmettekst op dit vlak organiseert? Wil je individuele coaching rond (ultra)kort verhalend en poëtisch schrijven? Koen werkt graag een aanbod op maat uit.

//

Bestel via het bestelformulier van de webshop

Bestel de bundels en andere poëzieproducten van Koen Snyers en zijn label Zeg het met tekst via de online webshop.
Koens bundels zijn ook te bestellen in elke boekhandel in Vlaanderen, maar uiteraard steun je hem als auteur het meest als je rechtstreeks via zijn label bestelt.